Tumion Factoring

Wat is Tumion?

Tumion is een factoringbedrijf dat in 2021 is opgericht. We hebben als doel om ervoor te zorgen dat de facturen van onze klanten direct betaald worden. Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering. Een ondernemer draagt zijn facturatie en debiteurenrisico over aan een gespecialiseerd bedrijf, de factoringmaatschappij. In ruil voor een vergoeding aan dit bedrijf ontvangt de ondernemer direct zijn geld. Hij hoeft dus niet te wachten totdat zijn facturen betaald zijn.

Wat kan Tumion voor u betekenen?

Factoring betekent dat jouw facturen direct uitbetaald worden, ongeacht de betalingstermijn(en) van je opdrachtgever(s). Tumion betaalt dan direct je facturen uit, neemt het debiteurenbeheer over én neemt het faillissementsrisico over.

Dit bied je, als ondernemer, meer vrijheid om je te richten op het ondernemen zelf en geeft zekerheid.

Wat is onze werkwijze?

De werkwijze is simpel. Tumion betaalt de factuur aan jou uit, waarna jouw klant terugbetaalt aan Tumion. Wij betalen jouw factuur binnen binnen 24 uur uit na ontvangen van de factuur, ongeacht de betalingstermijn van je klant. De administratieve afhandeling van de factuur nemen wij over. Op het moment dat de betaling van je klant niet binnen de betalingstermijn binnenkomt voeren wij het debiteurenbeheer uit. Dit scheelt je een hoop tijd en kan je ook een hoop stress besparen.